Въпроси и отговори – www.pufche.com

НАМАЛЕНИЕ ДО -30% ДО 28.12.2022 БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НА ВСИЧКИ ПУФОВЕ +359 88 8286452

Въпроси и отговори

ОТ КАКВО СА ПРОИЗВЕДЕНИ ПУФОВЕТЕ?

Всички наши меки фотьойли(БАРБАРОНИ)  са произведени от висококачествени еко кожи, мебелни дамаски или водоустойчива дамаска. Пълнежът е от EPS гранули (стиропорени топчета, експандиран полистирен), а диаметърът им е от 3 до 5 мм.

С КАКВО ТРЯБВА ДА ВНИМАВАМЕ ПРИ ИЗПОЛЗВАНЕТО НА ПУФА?

Има няколко важни неща, които трябва да знаем за различните видове пуфове:

1. Пуфове от еко кожа не трябва да се почистват с препарати, съдържащи спирт и абразивни частици. Също е добре да се внимава с използването на остри предмети, т.к. при срязване на кожата ще се изсипят стиропорените топчета.

2.Пуфове от мебелни дамаски и водоустойчива дамаска се перат в пералня до 30 °C. И при тях трябва да се внимава с използването на остри предмети, т.к. при срязване на дамаската ще се изсипят стиропорените топчета.

ВСИЧКИ МОДЕЛИ ЛИ МОГАТ ДА СЕ ПОЧИСТВАТ?

1.Пуфовете от еко кожа:

– Попийте веднага зацапания участък

– Отстранете остатъците от петното посредством чист мокър парцал или гъба, използвайки вода и мек сапун, с внимателни кръгообразни движения, за да не нарушите структурата на кожата.

– Изплакнете с чиста вода и парцал.

– Внимателно подсушете с чист парцал и изчакайте да изсъхне.

!Използвайте само чиста вода, не използвайте примеси и почистващи препарати!

2.Пуфовете от мебелни дамаски и водоустойчива дамаска: перат се в пералня на 30 °C и центрофуга до 800 оборота.

КАКВА Е РАЗЛИКАТА МЕЖДУ ТЕЗИ ЗА ВЪНШНА И ЗА ВЪТРЕШНА УПОТРЕБА?

1.Пуфовете от водоустойчива дамаска са подходящи за външна употреба. Дамаската не пропуска вода и цветовете са устойчиви на слънчева светлина.

2.Пуфовете от еко кожа и от мебелни дамаски могат да се използват навън (закрити тераси), но не трябва да са изложени на пряка слънчева светлина и не трябва да се мокрят.

МОЖЕМ ЛИ ДА КУПИМ ДОПЪЛНИТЕЛЕН ПЪЛНЕЖ?

Обикновено пуфовете намалят обема си стандартно с около 1/4 за около 2 години, в зависимост от честотата на изпозване. При нас можете да си поръчате допълнителен пълнеж за вашия пуф / барбарон / мек фотьойл / bean bag. Цената за 200 литра – 44 лв.

КОЛКО ТЕЖИ ЕДИН ПУФ?

В описанието на всеки един от артикулите сме посочили и неговото тегло.

УСЛОВИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ

Имате право да върнете наш продукт в рамките на 14 календарни дни от датата на покупка. За да направите това, трябва предварително да ни пишете на имейла, посочен в контакти. Клиентът заплаща само цената на куриерската услуга за връщането на продукта, а когато ние получим продукта Ви връщаме сумата за него, заедно с доставката. Връщането на сумата става в рамките на 14 работни дни по банков път като предварително сте ни изпратили точните си данни и IBAN.

Затвори (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

търсене

Количка

Вашата количка е празна
Купете сега